Aplikator bisera i utiskivači za fondant GEMPASTER

Velika potražnja!

Napravite privlačne i Instagram vrijedne torte čak i kod kuće stvarajući nevjerojatne uzorke rešetkastih mreža!

399kn 199kn

Danas naručiš, u utorak, 3.8. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 199kn/kom 2x 199kn/kom 3x 199kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

JEDNOSTAVNO NAPRAVITE TORTE KOJE IZGLEDAJU PROFESIONALNO!


Čak i kod kuće možete napraviti privlačne torte koje ćete s ponosom objaviti na Instagramu tako što ćete izraditi prekrasne uzorke i aplicirati bisere! GEMPASTER omogućuje vam da na svoju tortu lako i precizno stavite jestive bisere. Tu je i komplet utiskivača za fondant kojima možete izraditi prekrasne uzorke i jedinstvene teksture u valjanom fondantu. Zadivite prijatelje i obitelj te pokažite svoje slastičarske vještine!

ZNAČAJKE:

  • LAKO NAPRAVITE NEVJEROJATNE TORTE – Upotreba je jednostavna, pa remek-djela možete izraditi u tren oka! S lakoćom ga može upotrebljavati svatko.
  • PREKRASNI I JEDINSTVENI UZORCIIzradite jedinstvene, prekrasne uzorke i teksture u valjanom fondantu. Može se upotrijebiti i za bombone, čokolade, kolačiće i još mnogo toga.
  • JEDNOSTAVNO I PRECIZNO – Upotrijebite GEMPASTER za dodavanje jedinstvenih, jestivih bisera na tortu. Jednostavan za upotrebu!
  • TRAJAN I MOŽE SE PONOVO UPOTRIJEBITI – Izrađen od izdržljivog i trajnog materijala. Također se može ponovo upotrijebiti, pa je ekološki prihvatljiv i dugoročno će vam uštedjeti novac.
  • UTISKIVAČI ZA FONDANTJednostavno razvaljajte fondant, pritisnite utiskivač u njega, a zatim ga uklonite i otkrijte željeni uzorak.
  • APLIKATOR ZA BISEREJednostavno napunite uložak jestivim biserima i zatvorite. Pritisnite kako biste na tortu stavite bisere i počnite s ukrašavanjem.

TEHNIČKI PODACI:

  • Veličina: 30,6 x 16 cm

U PAKIRANJU SE NALAZI:

  • 1 komplet s aplikatorom za bisere i utiskivačima za fondant

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.