USB LED traka s ambijentalnim svjetlom BACKLIGHT za izradu prekrasnih pozadina

Velika potražnja!

Upotrijebite LED traku za osvjetljenje ili stvaranje svečanog osvjetljenja na monitoru, zaslon. Hardver analizira ono što trenutno gledate na zaslonu, bilo da se radi o filmu, igri ili bilo čemu drugome, te šalje podatke na uređaj koji zauzvrat osvjetljava površinu iza zaslona odgovarajućim bojama s pomoću RGB-LED dioda dostupnih unutar uređaja.

Dužina trake: 3m

349kn 109kn

Danas naručiš, u utorak, 3.8. dobivaš!
Količina:
TOP ODABIR
1x 109kn/kom 2x 109kn/kom 3x 109kn/kom

100% sigurna kupnja

100% jamstvo zadovoljstva

EXPRESS Dostava

Plaćanje i pouzećem

 • Automatski opremljena univerzalnim pretvaračem utičnica.
 • Prikladna za zaslon i računala, preporučuje se odabrati prema veličini zaslona.
 • Kako radi: Ugradite svjetlosnu traku, priključite je u izvor napajanja i postavite osnovne postavke na računalu ili zaslon. Automatski će prepoznati i zabilježiti promjene boja na zaslonu.

 • Zaštita očiju i promišljeni dizajn: Prilagodljiva pozadinska ambijentalna rasvjeta bez pretjerivanja je nevjerojatna tehnologija. Uz takvo prilagodljivo osvjetljenje oči postaju manje umorne kada se sadržaji gledaju u mraku, pojačava se efekt prisutnosti, povećava se područje gledanja slike itd.
 • Najbolja nadogradnja za vaše iskustvo gledanja zaslon: Upotrijebite LED traku za osvjetljenje ili stvaranje svečanog osvjetljenja na monitoru, zaslon. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj TV komplet pokriva sve! LED traka za pozadinsko osvjetljenje savršena je za uređenje doma, osvjetljenje stražnje strane zaslon, stvaranje ambijenta, za računalo, radnu površinu, prijenosno računalo, tablet, kao dar uoči praznika, božićni ukras, svjetlo za raspoloženje i rasvjeta za kućnu zabavu.
 • Balans boja: S kompletom LED traka za ambijentalno osvjetljenje postavite blanas boja za svaku LED traku zasebno. Ukupna prosječna boja određuje se izračunavanjem boja za sva područja.
 • Prilagodljiva LED traka: Komplet LED traka za ambijentalno osvjetljenje ima pojedinačno prilagodljivo područje djelovanja za svaku LED traku. Kada gledate zaslon ili videozapise, pozadinsko osvjetljenje se može promijeniti i iznenaditi vas.
 • Prilagođavanje videozapisima: Komplet LED traka za ambijentalno osvjetljenje može prilagoditi samo osvjetljenje u skladu s videozapisima i igrama (GDI, DirectX 10/11) i učiniti vaš zaslon izvorom svjetlosti.
 • Širok raspon primjena: Ova ambijentalna rasvjeta dodaje okolne efekte pozadinskog osvjetljenja računalu ili prijenosnom računalu i na taj način nadopunjuje sadržaj na zaslonu. Komplet ambijentalne rasvjete dinamički prilagođava elemente kao što su boja i svjetlina kako bi se stvorio impresivniji multimedijski doživljaj.

Hardver analizira ono što trenutno gledate na zaslonu, bilo da se radi o filmu, igri ili bilo čemu drugome, te šalje podatke na uređaj koji zauzvrat osvjetljava površinu iza zaslona odgovarajućim bojama s pomoću RGB-LED dioda dostupnih unutar uređaja. Prikladno za sve zaslon i računala, bez obzira na to pogoni li računalo sustav IOS ili Window

GDJE UPOTREBLJAVATI:

Naša LED svjetla možete postaviti na mjesta gdje ne stanu tradicionalne žarulje. Na primjer, ispod stolova, monitora, kreveta i iza zaslon. 16 milijuna kombinacija boja i vijek trajanja od 50 000 sati čine mogućnosti beskonačnima. Jedino ograničenje je vaša mašta. Za bolje rezultate preporučuje se instalirati traku na način da vidite samo odraz, a ne stvarnu svjetlost.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA:

Svaki je korak vrlo jednostavan, samo trebate zalijepiti rasvjetne trake na glatku površinu i priključiti ih prema uputama. Naše LED trake imaju jača 3M ljepila u odnosu na druge marke LED traka. Dobro se drže na zaslon, računalima, ormarima i zidovima.

NAČIN UGRADNJE:

  1. Pročitajte upute prije postavljanja svjetla, također možete kreirati vlastiti način ugradnje prema vlastitim željama.
  2. Očistite prašinu, pobrinite se da stražnja strana zaslon bude bez prašine prije instalacije kako biste izbjegli da traka padne.
 1. Ne zaboravite priključiti sve dijelove koje ste montirali i provjerite može li se uključiti svjetlo, zatim skinite zaštitu s trake i instalirajte je na zaslon ili gdje god želite. Zatim priključite u USB priključak i upravljajte njome preko daljinskog upravljača.

 • 1 x LED traka BACKLIGHT
 • 1 x rasvjetno kućište
 • 1 x USB kabel
 • 1 x strujni adapter
 • 1 x priručnik za upotrebu proizvoda

Paket če vam dostaviti Hrvatska pošta. Ako u vrijeme dostave ne budete na odabranoj adresi, paket možete preuzeti sami na pošti. Plaćanje je moguće gotovinom.
Paket možete pratiti http://bit.ly/hsHPE.

Recenzije: 3
Karlo Lucić
22.07.2021
Izvrsna opcija za veliku sobu, ako se gleda s 8 metara udaljenosti nije kritična, ima čak i koristi. Sa strane, kad se sjedi na kauču, slika izgleda svjetlije, jedan dio postaje tamniji, a oči odmaraju od svijetle slike. Po danu je također super, kao i pod svjetlom lustera
Kristijan Hodanić
05.07.2021
Vrlo dobro, transformator je prilično velik. I ima poprilično puno žica. Rezultat je dobar. Aplikacija za Android ne omogućuje vam snimanje zaslona aplikacija poput YouTubea ili Netflixa, ali s ostalima funkcionira.
Robert Vuković
04.07.2021
Ako se sve ispravno konfigurira, sve radi
Recenzije